Proiecte A.C.M.P.E.

Suntem în curs de pregătire cu următoarele proiecte

Înființare firma A.C.M.P.E. pentru furnizarea energiei și gazelor naturale

31.4%

Sunteți consumator?

Dacă da, înseamnă că aveți nevoie să fiți sigur că prețul energiei electrice și al gazelor naturale pe care îl plătiți este cel mai apropiat de prețul cu care acestea sunt cumpărate de pe bursă! Și ca să puteți controla cât mai bine acest lucru, ar trebui să fiți acționar la o firmă care are licențe de furnizare atât pentru furnizarea energiei electrice, cât și pentru furnizarea gazelor naturale.

Fiind acționar la o firmă de furnizare, puteți decide, alături de toți acționarii, că prețul cu care facturați energia și gazele către propriul loc de consum, este egal cu prețul de achiziție+costuri. Fără alte adaosuri comerciale!

Mai multe detalii ...

STOP ESTIMĂRILOR GREȘITE! Preluarea și transmiterea indecșilor.

De ce să o facem noi?

Pentru că, de cele mai multe ori, datele citite de dvs. sunt tratate cu dispreț de către operatorii de rețea. Iar aceștia facturează energia după bunul lor plac! Și de cele mai multe ori o fac în defavoarea consumatorului!

Folosind un sistem eficient de preluare a informațiilor legate de indecșii afișați de contorul dvs., sistem care vă poate permite să urmăriți evoluția consumului dvs., operatorii de rețea vor fi obligați să asculte exact ce le comunicați dvs. sau să își facă operațiile de citire la fața locului în mod corespunzător!

Mai multe detalii ...

BURSE DE STUDII

Pentru a construi un viitor stabil

Nimic nu poate fi mai dăunător decât lipsa de informație! Copii și tinerii talentați trebuie susținuti, ajutați și îndrumați spre profesionalism, eficiență și caracterul lor trebuie modelat și completat cu valori fundamentale: umanism, perseverență, corectitudine, etc.

Întreg excedentul financiar al A.C.M.P.E. va fi folosit pentru susținerea materială a copiilor si tinerilor care au aptitudinile dar nu au resursele necesare atingerii valorilor etice, morale și profesionale promovate de A.C.M.P.E. De la taxele școlare și până la asigurarea stabilității financiare necesare educației, vom căuta să sprijinim micile valori ale acestui popor. Cândva, toți vă vor ajuta!

Mai multe detalii ...